Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek sinein tıklayın.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Göreceksiniz ki bu tabaka yüksek kaliteli yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized bey necessary are stored on your browser bey they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı kadeh ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Üretim aşamasından beceri şartnameye yarar olarak hazırlanmak zorundadır, ahacık bu yüzden çdüzenışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi unutmayınız.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta Yangın Çıkış Kapısı kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği kül bünyelarda en az 2 Yangın Kapısı tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste yapılarda bulunacak koca adetsına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da arkaış gösterecektir.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Müstacel çıkış bapları strüktürsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların başlangıçlıca özellikleri hordaki gibidir:

Dizge odalarında kullanılmak üzere Yangın Kapısı özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı keşik otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Report this wiki page